COMENZI TELEFONICE: 0763 662 197
Livrare Gratuita Livrare Gratuita pentru comenzi peste 199 Lei
Livrare Gratuita Livrare Gratuita pentru comenzi peste 199 Lei

Despre noi

Mai mult decât a te îmbrăca în acord cu noile tendinței, noi credem că „a fi în trend” este și despre alte lucruri. Este despre a ține seama de lumea în care trăiești, a fi conștient că resursele sunt limitate și că tu, prin acțiunile tale, influențezi viața celor din jur. Mai este și despre convingerea că o comunitate are un impact pozitiv mult mai mare decât un singur individ iar colaborarea între oameni este cheia pentru o viață frumoasă.


Ne-am propus să ne respectăm convingerile și să începem cu schimbarea percepției oamenilor asupra produselor second hand, în special hainele la mâna a doua, încălțămintea și accesoriile.


Fiecare om este diferit și are farmecul său. Este ceea ce ne face unici și minunați. Iar dacă am reuși să adunăm în același loc câte o bucățică din calitățile noastre, ale tuturor, cu siguranță vom putea schimba lumea. Oricât de măreț ar suna, este ceea ce își propune Evernisaj.ro, prin produsele pe care le găsești aici. Sunt produse care au fost deja purtate sau doar păstrate de o altă persoană ce le-a imprimat cu energia sa pozitivă și, mai apoi, le-a dat mai departe, pentru a-i bucura pe alții. Pe Evernisaj.ro, nu găsești doar simple haine, încălțăminte sau accesorii; găsești produse cu bucurie.

viziune brand


Viziunea noastră:
O lume în care „a fi în trend” înseamnă a consuma inteligent, cu grijă față de mediul înconjurător și față de semeni.


misiuneMisiunea noastră:

Să le aducem oamenilor haine de calitate, de la cele mai îndrăgite branduri, potrivite pentru orice vârstă și orice situație, și să-i încurajăm să le facă să circule de la unul la altul, prevenind astfel risipa.


Valorile noastre:

Conservarea resurselor
Resursele mediului înconjurător sunt limitate și, de aceea, oamenii au îndatorirea de a găsi metode inteligente de consum și de reciclare. Hainele second-hand reprezintă una dintre soluțiile viabile pentru protejarea mediului iar noi vrem să ne asigurăm că ele ajung la clienții nostri în cele mai bune condiții.


Cooperarea între oameni
La Evernisaj, încurajăm cooperarea între oameni cu scopul de a-și pune resursele în comun. De aceea, comercializăm produse care au aparținut anterior altor oameni, dar care fie le-au folosit foarte puțin, fie nu le-au folosit deloc. Vrem ca resursele să fie valorificate la maximum și de aceea colaborarea este atât de importantă.

Calitatea
Ne-am propus să demontăm idea preconcepută că produsele second-hand nu sunt și de calitate. De aceea, le selectăm cu grijă înainte și ne asigurăm că nu prezintă urme vizibile de purtare. Majoritatea produselor aparțin celor mai îndrăgite branduri din domeniu iar unele dintre ele poartă eticheta initial, semn că nu au fost deloc folosite.

Accesibilitatea
Credem că bunurile de larg consum trebuie să fie accesibile. De aceea, ne concentrăm toate eforturile spre a pune la dispoziția clienților nostri într-un timp cât mai scurt, cu un efort minim și cu prețuri avantajoase produse de la cât mai multe branduri îndrăgite (inclusiv dintre cele ce nu au magazine fizice în țara noastră), pentru toate vârstele și toate ocaziile.