Livrare Gratuita Livrare Gratuita pentru comenzi peste 199 Lei
Livrare Gratuita Livrare Gratuita pentru comenzi peste 199 Lei

Livrare

Livrarea produselor se face numai pe teritoriul României, între orele 8.00-20.00, de Luni până Vineri și 8.00 - 18.00 Sâmbăta (optional). Livrarea se face după plasarea și confirmarea cu succes a comenzii la adresa speficificată, astfel:

  • în maxim 48 de ore în municipiul București;
  • în 48 de ore oriunde în țară.

Pentru situațiile în care transportatorul majorează tariful de livrare, ne rezervăm dreptul, la rândul nostru, să modificăm acest preț. Majorarea de preț intră în vigoare și se aplică tuturor livrărilor expediate după anunțarea majorării.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat Cumpărătorului în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de el, alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de Cumpărător.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale, pecuniare sau de altă natura față de evernisaj.ro.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte, în lipsa unui răspuns din partea Cumpărătorului.

După o încercare de livrare nereușită din culpa Cumpărătorului, efectuată de către firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerată anulată.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.

Pentru Perioadele promoționale (Black Friday, Crăciun, Anul Nou, Paște, etc.), termenul de livrare a comenzilor plasate în intervalul desfășurării campaniei poate fi diferit de cel afișat pe site-ul evernisaj.ro și se va face într-un interval de până la 5 zile lucrătoare de la acceptarea și confirmarea comenzii de către operatorii noștri

Tarif livrare
  • Livram in toata tara, cu doar 15 lei .